Veterinären Bra Zoo finner du bredvid butiken i centrala Örebro på Rudbecksgatan 16. Vi är en liten personlig klinik med förmånliga priser som tar emot både stora och mindre djur. Kliniken har ljusa och trevliga lokaler. Vi har två undersökningsrum där vi tar emot våra patienter och deras ägare/följeslagare. Lite längre in i lokalen finns en operationssal, där alla operativa ingrepp utförs. Vi har gasnarkos och kan se våra patienters värden via monitorer. Vi har ett eget labb där vi analyserar urin- och blodprover från våra patienter. Nytt för i år är att vi även kan erbjuda ultraljud på kliniken.

 

Fabia smallVår veterinär Fábia Silva kommer från Portugal där hon utbildade sig till veterinär och har arbetat som smådjursveterinär sedan 2012. Sedan november 2016 arbetar hon här på Bra Zoo och tar emot alla djurslag och utför hälsokontrollerna på de djur som säljs i butiken Bra Zoo med stort intresse. Fábia har ett stort intresse för både smådjur och kirurgi och hjälper gärna Ditt djur att må bättre.

 

 

 

 

Linda, som arbetar som sköterska, är djurvårdare på utökad nivå. Hon har mer än 7 års erfarenhet av Linda smalldjursjukvård, bland annat från Specialistdjursjukhuset Strömsholm och Örebro Djursjukhus. Linda är mycket intresserad av djurs beteenden (etologi) och är utbildad etolog (högskoleutbildning). Det går att boka tid hos henne på kliniken för beteendekonsultation.

 

 

 

Vi kan hjälpa er!

 

 

© 2018 Bra Zoo i Örebro. All Rights Reserved.